Dizajn treninga i realizacija

U današnjim promenjivim tržišnim okolnostima ono što uvek možete jeste da pripremite i edukujete vaše zaposlene da budu bolji u liderstvu, prodaji, komunikaciji kao i u drugim kompetencama koje su neophodne u današnjem poslovanju. Tokom 14 godina rada sa ljudima smislio sam nove i  inovativne trening pristupe koji su fokusirani na rezultat i rast pojedinaca i organizacija.

ONLINE treninzi

U današnje veoma promenjivo vreme, sve više kompanija prelazi na REMOTE način rada. Virtuelni timovi su postali stvarnost. I dalje je potrebno raditi sa liderima, prodavcima i svima koji donose profit i vrednost kompanijama.

Osmislio sam specifičan program koji je usmeren na ONLINE edukacije.

Trening za trenere

Želite da se bavite treninzima. Već radite u kompaniji i zaduženi ste za edukacije i razvoj zaposlenih. Za vas sam pripremio individualni program koji se fokusira na ono što je vama stvarno važno.

Life coaching

Svi imamo ciljeve. Neki imaju manje ciljeve i neki imaju VELIKE CILJEVE. Ja radim sa ljudima i asistiram im da bi postigli svoj pun potencijal i da bi ih podržao na putu ka uspehu.

Budite najbolji i oslobodite unutrašnje potencijale.

Biznis coaching

Moderni lideri i profesionalci danas imaju mnoge izazove. Ja im asistiram u njihovim planovima za uspešnu i dugotrajnu karijeru. Podržavam ih sa uvidima u njihove snage i šanse i dajem im prostora da mogu pronaći najbolji način da ih oslobode.

Timski coaching

Formiranje timova koji nastaju iz grupa su najkreativniji procesi u kojima sam učestvovao. Pomažem timovima da sagledaju i definišu timske vrednosti i da integrišu misiju i viziju.

Javite mi se za sve zanimljive projekte koje zajedno možemo realizovati.

email: josip@bosnjakovic.com

telephone: +381 64 1171178