josip-circle3

Član sam:

International Association of NLP Institutes:

International Association of Coaching Institutes

O MENI

Trener sam i coach sa više od 15 godina iskustva u razvoju pojedinaca i organizacija. Sertifikovani sam NLP Master trener i konsultant za sve programe kompanije Persona Global.

U dosadašnjem iskustvu sam dizajnirao i vodio više projekata raznih trening programa kroz preko 400 dana treninga u Srbiji, Crnoj Gori, Češkoj republici, Sloveniji, Bugarskoj i drugim zemljama.

Pre trenerske i konsultantske karijere, imao sam 8 godina iskustva u prodaji, marketingu i upravljanju kroz pozicije u više domaćih i stranih kompanija.

Danas sam vlasnik kompanije BRIDGE Communications koja je i nastala iz mojih ličnih vrednosti i ciljeva – razvoj pojedinaca, timova i kompanija na malo drugačiji način.

U toku 2020. godine sam svoje iskustvo i znanje odlučio da prenesem na drugačiji način i objavio sam knjigu “Promeni pravila igre – NLP vodič za moderne heroje i heroine”.

Privatno, Josip je otac Davida i Sofije i Danijelin suprug.

Često me možete videti kako šetam (ili trčim) Fruškom gorom, vozim snowboard ili bicikl. Takođe, strastveni sam ljubitelj dobre hrane i kvalitetnog vina.